Hemsida till bostadsrättsföreningar

Vi på SvenskBrf vill förenkla livet för styrelsemedlemmar och boende i bostadsrätts- och bostadsföreningar. Med en av marknadens bästa plattformar för ändamålet kan vi erbjuda alla föreningar en hemsida och intranät med många användbara funktioner.

Som medlem hos oss kan du lätt kommunicera med dina grannar och med din styrelse. Du kan boka tvättstugan, uteplatsen eller lokaler i mobilen. Du kan om du vill få en sms-påminnelse så att du inte glömmer bort din bokning. Det finns möjlighet att skapa en egen medlemsprofil i intranätet. Vi tror att medlemsprofiler kan vara ett trevligt sätt att lära känna grannar och få en bra stämning i en förening. Att skicka ett meddelande till grannen kan ibland vara närmare till hands än att ringa på dörren.

Underlättar styrelsens arbete

Hemsidan underlättar styrelsens kommunikation med medlemmarna genom att erbjuda en tjänst för sms-påminnelser vid viktiga händelser och en kalenderfunktion där styrelsen kan skriva in vad som är på gång i föreningen. Styrelsen har också en loggfunktion som inte är synlig för övriga medlemmar. Här kan styrelsen för anteckningar och spara viktiga dokument. Syftet med detta är att en ny ordförande kan ta över denna logg och därmed snabbt sätta sig in i vad som tidigare skett i föreningen.

En trygg och säker tjänst

Vi värnar självklart om våra medlemmars integritet och kommer inte att sprida eller sälja personlig information om våra medlemmar till tredje part. Vi kommer inte heller att dela med oss av den information som specifikt rör föreningen och dess fastighet utan att ha föreningens uttryckliga godkännande. Vi tillämpar strikt personuppgiftslagen (PUL).

Allt under samma tak

Vår vision är att göra livet enklare för såväl boende i en förening samt de förtroendevalda styrelsemedlemmarna genom att samla en stor mängd viktig information och tjänster under ett och samma tak. Vi kommer löpande bygga på med nya funktioner och tjänster – allt för att tillföra värde för såväl medlemmarna som styrelsen i alla Sveriges bostadsrätts- och bostadsföreningar.

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer