Om SvenskBrf

SvenskBrf underlättar för dig som är medlem i en bostadsrättsförening eller en bostadsförening. Vår rikstäckande tjänst erbjuder din förening en egen hemsida med smarta funktioner som gör ert arbete lättare.

Pröva tjänsten gratis!

SvenskBrf tillhandahåller hemsidor och intranät till bostadsrättsföreningar i Sverige. Det enda bostadsrättsföreningens styrelse behöver göra är att fylla i föreningens uppgifter för att aktivera tjänsten och pröva funktionerna gratis. Vår tjänst är GDPR-kompatibel och vi arbetar kontinuerligt i dialog med våra användare för att förbättra vår tjänst.

Vi erbjuder bland annat bokning av tvättstuga och gemensamma utrymmen, möjlighet att lagra viktiga dokument, styrelseinloggning som gör det möjligt för styrelsen att dela dokument utan åtkomst för obehöriga. Med oss förenklas styrelsen och medlemmarnas kommunikation med varandra, det leder till ökad trivsel i bostadsrättsföreningen.

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer