Bokningssystem

Med ett webbaserat bokningssystem bokar du som boende både tvättstugan och andra gemensamma utrymmen via sin mobil, iPad eller dator. Det gör det smidigare att se vilka tider som finns lediga och vilka som är upptagna.

Det finns många fördelar med att välja vårt bokningssystem för tvättstuga till er brf. De flesta medlemmar uppskattar att det blir enklare att se lediga tvättider och att boka ny tid direkt i systemet via telefonen eller datorn. En annan fördel med ett webbaserat bokningssystem är att ni som styrelse får möjlighet att bestämma vilka dagar som ska vara bokningsbara online. Man kan exempelvis reservera ett antal dagar som bokas enligt ett tidigare system, till exempel med en lapp på dörren till tvättstugan, under en övergångsperiod. Styrelsen kan även snabbt och enkelt bestämma vilka tider som ska vara bokningsbara, vilka tidsintervaller som gäller samt antal bokningar per medlem. Allt för att er tvättstuga ska kunna nyttjas på bästa sätt möjliga.

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer