Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna gällande SvenskBrf och våra tjänster.

Det finns två olika behörigheter en för vanliga medlemmar och en behörighet som endast medlemmar i föreningens styrelse har tillgång till. Det som skiljer de två olika behörigheterna är att styrelsemedlemmarna har tillgång till Styrelsemenyn i menyraden från vilken ni administrerar de flesta av sidans funktioner. För övriga medlemmar är detta menyval dolt.

För styrelsen

När ni för första gången aktiverat sidan hos oss följer ni några enkla steg för att komma igång med arbetet i er förening.

När ni aktiverat sidan så blev ni ombedd att ange hur många lägenheter som föreningen består av. När ni angett detta så fick ni en fil med x antal pdfr som innehåller medlemmarnas inloggningsuppgifter. Dessa delar ni sedan ut till medlemmarna, det spelar ingen roll vilken medlem som får vilken pdf. När medlemmen sedan aktiverar sitt konto kommer dessa att synas på sidan under styrelsemenyn och sedan medlemsadministration. De kommer även att synas under menyvalet Medlemmar.

Under styrelsemenyn väljer du Medlemmar & styrelse och därefter Styrelseadministration. Där hitter du en rullgardins meny som heter Lägg till styrelsemedlem där väljer ni vilka som sitter i föreningens styrelse samt vilke roll denna har. OBS det går endast att välja en medlem som aktiverat sitt konto på sidan.

Detta gör du i Styrelsemenyn under menyvalet Bilder och sedan Publika bilder. Där klikckar ni på rutan Ladda upp bild och väljer sedan vilken bild från er hårddisk ni vill ladda upp. Ni kan självklart byta denna när så önskas.

För medlemmar

När ni för första gången aktiverat sidan hos oss följer ni några enkla steg för att komma igång med arbetet i er förening.

Läs mer om våra andra tjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer