Anslagstavla

På anslagstavlan kan bostadsrättsföreningens medlemmar och styrelsen lägga upp meddelanden eller information om kommande händelser.

Anslagstavlan är bara synlig för registrerade användare. Det gör att ni fritt kan kommunicera om föreningens egna angelägenheter i inloggat läge. Det kan handla om gårdsfesten eller att du vill sälja din soffa på anslagstavlan. Tack vare anslagstavlan slipper medlemmarna i bostadsrättsföreningen sätta upp lappar som rivs ner eller ser tråkiga ut i trapphuset. Det är enkelt för en medlem att lägga upp en ny händelse på anslagstavlan. Då alla nya inlägg rödmarkeras, är det tydligt för övriga medlemmar att något är på gång. Vill man lägga till en bild går det också bra.

Föreningens styrelse kan självklart plocka bort opassande inlägg. På anslagstavlan kan bostadsrättsföreningens medlemmar och styrelsen lägga upp meddelanden eller information om kommande händelser. Anslagstavlan är bara synlig för registrerade användare, detta gör att ni fritt kan kommunicera om föreningens egna angelägenheter.

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer