SMS och epost

Genom intranätet kan du få automatiska påminnelser när du bokat tvättstugan eller andra lokaler. Styrelsen har också möjlighet att skicka ut påminnelser via mejl eller SMS till samtliga medlemmar vid viktiga händelser som till exempel när en hantverkare ska komma eller till en stämma.

Missa inte ett möte igen

Med SMS- och mailtjänsten slipper bostadsrättsföreningen extra kostnader för hantverkare som måste komma ut gång på gång för att medlemmar kanske glömt bort att vara på plats. Medlemmarna kommer själva ha möjlighet att kommunicera direkt med andra medlemmar via mejl eller SMS. Vill man meddela att det ska bli fest på lördag är det bara att skriva ett mail och välja att det skickas till alla.

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer