Kontakt

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig komma igång.

Hemsida till bostadsrätts-
föreningar

Vi på SvenskBrf vill förenkla livet för styrelsemedlemmar och boende i bostadsrätts- och bostadsföreningar. Med en av marknadens bästa plattformar för ändamålet kan vi erbjuda alla föreningar en hemsida och intranät med många användbara funktioner.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig komma igång.

Som medlem hos oss kan du lätt kommunicera med dina grannar och med din styrelse. Du kan boka tvättstugan, uteplatsen eller lokaler i mobilen. Du kan om du vill få en sms-påminnelse så att du inte glömmer bort din bokning. Det finns möjlighet att skapa en egen medlemsprofil i intranätet. Vi tror att medlemsprofiler kan vara ett trevligt sätt att lära känna grannar och få en bra stämning i en förening. Att skicka ett meddelande till grannen kan ibland vara närmare till hands än att ringa på dörren.

Underlättar styrelsens arbete

Hemsidan underlättar styrelsens kommunikation med medlemmarna genom att erbjuda en tjänst för sms-påminnelser vid viktiga händelser och en kalenderfunktion där styrelsen kan skriva in vad som är på gång i föreningen. Styrelsen har också en loggfunktion som inte är synlig för övriga medlemmar. Här kan styrelsen för anteckningar och spara viktiga dokument. Syftet med detta är att en ny ordförande kan ta över denna logg och därmed snabbt sätta sig in i vad som tidigare skett i föreningen.

En trygg och säker tjänst

Vi värnar självklart om våra medlemmars integritet och kommer inte att sprida eller sälja personlig information om våra medlemmar till tredje part. Vi kommer inte heller att dela med oss av den information som specifikt rör föreningen och dess fastighet utan att ha föreningens uttryckliga godkännande. Vi tillämpar strikt personuppgiftslagen (PUL).

Allt under samma tak

Vår vision är att göra livet enklare för såväl boende i en förening samt de förtroendevalda styrelsemedlemmarna genom att samla en stor mängd viktig information och tjänster under ett och samma tak. Vi kommer löpande bygga på med nya funktioner och tjänster - allt för att tillföra värde för såväl medlemmarna som styrelsen i alla Sveriges bostadsrätts- och bostadsföreningar.

199kr/mån*

Med SvenskBrf får din förening tillgång till många smarta tjänster

* från 199kr/mån