Till dig som är mäklare

Arbetar du som fastighetsmäklare och strävar efter att lättare få kontakt med fler potentiella säljare? Vill du vara ett givet val när en lägenhet i en förening ska säljas? Det kan vi hjälpa dig med.

Vi har skapat hemsidor för Sveriges alla bostadsrätts- och bostadsföreningar. På föreningarnas hemsidor hittar du information om föreningen samt karta och gatubild. På varje sida finns också plats att presentera en mäklare med bild och text – vi kallar detta Mäklarboxen. Det är enkelt att bli en förenings exklusiva mäklare. Det enda du behöver göra är att presentera vår tjänst för en förening och få dem att komma igång med sin sida. Du får då möjlighet att synas på föreningens hemsida. Vi kallar det att du är föreningens mäklare.

Fördelar med att vara föreningens mäklare

  • Varje gång en medlem i föreningen går in på sin förenings hemsida syns du som Föreningsmäklare. Du blir Top of Mind för medlemmarna!
  • Som Föreningsmäklare så vet medlemmarna att du kan föreningen (du kan endast vara föreningens mäklare om du eller företaget du jobbar på har sålt eller ska sälja i föreningen – något som många tycker är viktigt vid val av mäklare!
  • Endast en mäklare kan synas på varje förenings hemsida
  • När du har något till salu i föreningen så kan du lägga upp en objektsannons direkt på föreningens hemsida
  • Du har direktkontakt med medlemmarna. Du kan lägga upp nya meddelanden på hemsidan när du t.ex. haft en lyckad försäljning i föreningen.
  • Till skillnad från lappning så når du ALLA föreningens registrerade medlemmar.

För att komma igång så fyll i dina kontaktuppgifter nedan. Vi återkommer då med mer information samt inloggningsuppgifter. Detta är helt kostnadsfritt.

Vill du veta mer kontakta oss på sales@svenskbrf.se

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer