SvenskBrf för ditt företag

Missa inte chansen att nå ut med ditt företags varor eller tjänster till våra aktiverade bostadsrättsföreningar. Genom att bli ett av våra samarbetsföretag, har ditt företag möjligheten att bli det första valet när någon av våra kunder letar efter just din produkt eller tjänst.

Vi på SvenskBrf har skapat hemsidor med ett smart intranät till bostadsrättsföreningar, bostadsföreningar och samfälligheter i Sverige. Vi har idag mer än 800 föreningar som använder vår tjänst och antalet ökar dagligen.

Nu finns möjligheten för våra föreningar att lista leverantörer på sidorna hos oss. Syftet med detta är att hjälpa våra föreningar att samla information om alla sina leverantörer på ett och samma ställe samt även påminna om när avtal löper ut. Vi på SvenskBrf kommer på denna sida att lista företag som vi rekomenderar till våra föreningar och som dessutom erjuder våra aktiverade föreningar rabatter på sina varor/tjänster.

Vi arbetar aktivt med att kontakta företag inom olika branscher som på olika sätt arbetar mot bostadsrättsföreningar, bostadsföreningar och samfälligheter.

Ett samarbete med dig och ditt företag skulle innebära att vi rekommenderar dig och ditt företag till föreningar i de områden där ni är verksamma, mot att ni i gengäld erbjuder våra medlemmar ett förmånligt erbjudande på just era varor/tjänster. Ni kommer då att synas på våra föreningars hemsidor när de loggat in. Såväl era kontaktuppgifter samt ert specifika erbjudande kommer att vara väl synligt.

Varje förening kan bara att ha ett företag listat för en viss vara eller tjänst. Våra användare finns på våra sidor därför att de är intresserade av frågor som rör boende. Ni kan möta deras behov! Vi kommer att kontakta ett flertal intressanta företag på er ort och i er bransch och ber er därför att ta ställning till vår förfrågan så snart ni kan.

För att vi ska lyckas är kvalitet ytterst viktigt, därför kommer vi att byta ut leverantörer som inte uppfyller sitt långsiktiga åtagande gentemot våra kunder. Detta upplever vi är en trygghet för alla parter.

Vill du veta mer kontakta oss på sales@svenskbrf.se

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer