Kontakt

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig komma igång.

Hemsida för bostadsrätts-
föreningar

SvenskBrf vill förenkla livet för styrelsemedlemmar och boende i bostadsrätts- och bostadsföreningar. Med en av marknadens bästa plattformar för ändamålet kan vi erbjuda alla sådana föreningar en hemsida och ett intranät med många användbara funktioner.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig komma igång.

Som medlem hos oss kan du lätt kommunicera med dina grannar och med din styrelse. Du kan boka tvättstugan, uteplatsen eller lokaler i mobilen. Du kan om du vill få en SMS-påminnelse så att du inte glömmer bort din bokning. Det finns möjlighet att skapa en egen medlemsprofil i intranätet. Vi tror att medlemsprofiler kan vara ett trevligt sätt att lära känna grannar och få en bra stämning i en förening. Att skicka ett meddelande till grannen kan ibland vara närmare till hands än att ringa på dörren.

Underlättar styrelsens arbete

Hemsidan underlättar styrelsens kommunikation med medlemmarna genom att erbjuda en tjänst för sms-påminnelser vid viktiga händelser och en kalenderfunktion där styrelsen kan skriva in vad som är på gång i föreningen. Styrelsen har också en loggfunktion som inte är synlig för övriga medlemmar. Här kan styrelsen för anteckningar och spara viktiga dokument. Syftet med detta är att en ny ordförande kan ta över denna logg och därmed snabbt sätta sig in i vad som tidigare skett i föreningen.

Eget domännamn och emailadresser

Med våra utökade tjänster kan din förening peka eget domännamn till SvenskBrf för att ta del av alla smarta funktioner, men samtidigt bevara föreningens domännamn. Vi erbjuder dessutom SSL-certifikat för säkra webbsidor och unika emailadresser till alla kunder. Hör av dig till kontakt@svenskbrf.se för mer information kring utökade tjänster.

En trygg och säker tjänst

Vi värnar självklart om våra medlemmars integritet och kommer inte att sprida eller sälja personlig information om våra medlemmar till tredje part. Vi kommer inte heller att dela med oss av den information som specifikt rör föreningen och dess fastighet utan att ha föreningens uttryckliga godkännande. Vi tillämpar strikt personuppgiftslagen (PUL).

Allt under samma tak

Vår vision är att göra livet enklare för såväl boende som förtroendevalda styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Detta gör vi genom att samla flera viktiga funktioner och tjänster under ett och samma tak. Vi arbetar kontinuerligt för att bygga på med nya funktioner och kunna erbjuda en tjänst som känns aktuell och i linje med senaste teknologi.