Boka tvättstugan online

Med ett webbaserat bokningssystem bokar man som boende både tvättstugan och andra gemensamma utrymmen via sin mobil, iPad eller dator. Det gör det smidigare att se vilka tider som finns lediga och vilka som är upptagna.

Genom att välja ett mobilanpassat bokningssystem av tvättstugan och låta de boende få tillgång till en digital bokningstavla istället för en fysisk underlättar ni för dem att boka tvättid oavsett var de befinner sig. Det blir även enklare att avboka samtidigt som de kan få påminnelse via sms för att undvika att glömma bort sin tvättid.

Ett smartare bokningssystem

Det finns många fördelar med att välja vårt bokningssystem för tvättstuga till er brf. De flesta medlemmar uppskattar att det blir enklare att se lediga tvättider och att boka ny tid direkt i systemet via telefonen eller datorn. En annan fördel med ett webbaserat bokningssystem är att ni som styrelse får möjlighet att bestämma vilka dagar som ska vara bokningsbara online. Man kan exempelvis reservera ett antal dagar som bokas enligt ett tidigare system, till exempel med en lapp på dörren till tvättstugan, under en övergångsperiod. Styrelsen kan även snabbt och enkelt bestämma vilka tider som ska vara bokningsbara, vilka tidsintervaller som gäller samt antal bokningar per medlem. Allt för att er tvättstuga ska kunna nyttjas på bästa sätt möjliga.

Upptäck fördelarna med vår digitala tvättstugebokning – kontakta oss här för mer information och pris.