Boka tvättstugan online

Med ett webbaserat bokningssystem bokar man som boende tvättstugan eller andra gemensamma utrymmen via mobil, Ipad eller dator. Det gör det smidigare att se vilka tider som finns lediga och vilka som är upptagna.

Genom att välja en mobilanpassad bokning av tvättstugan underlättar ni för de boende att boka tvättid oavsett var de befinner sig. Det blir enklare att avboka och de kan också få påminnelse via sms för att undvika att glömma bort sin tvättid.

Ett smartare bokningssystem

Det finns många fördelar med att välja vårt bokningssystem för tvättstuga till er bostadsrättsförening. De flesta medlemmar uppskattar att det blir enklare att se lediga tvättider och att boka ny tid direkt i telefonen eller datorn. En annan fördel med ett webbaserat bokningssystem är att ni som styrelse får möjlighet att bestämma vilka dagar som ska vara bokningsbara online. Man kan exempelvis reservera ett antal dagar som bokas enligt ett tidigare system, som till exempel med en lapp på dörren till tvättstugan, under en övergångsperiod. Styrelsen kan även lätt bestämma vilka tider som ska vara bokningsbara, vilka tidsintervaller som gäller samt antal bokningar per medlem. Allt för att tvättstugan ska kunna användas och utnyttjas på bästa möjliga sätt.

En annan fördel med ett webbaserat bokningssystem är att ni som styrelse får möjlighet att bestämma vilka dagar som ska vara bokningsbara online. Man kan exempelvis reservera ett antal dagar som bokas enligt ett tidigare system, som till exempel med en lapp på dörren till tvättstugan, under en övergångsperiod. Styrelsen kan även lätt bestämma vilka tider som ska vara bokningsbara, vilka tidsintervaller som gäller samt antal bokningar per medlem. Allt för att tvättstugan ska kunna användas och utnyttjas på bästa möjliga sätt.