Förenkla arbetet med din bostadsrättsförening

HITTA DIN FÖRENING PRÖVA TJÄNSTEN GRATIS

Inga fler lappar i trapphuset

På anslagstavlan kan bostadsrättsföreningens medlemmar och styrelsen lägga upp meddelanden eller information om kommande händelser. Anslagstavlan är bara synlig för registrerade användare. Det gör att ni fritt kan kommunicera om föreningens egna angelägenheter i inloggat läge. Det kan handla om gårdsfesten eller att du vill sälja din soffa på anslagstavlan.

Nu börjar renoveringen

Tack vare anslagstavlan slipper medlemmarna i bostadsrättsföreningen sätta upp lappar som rivs ner eller ser tråkiga ut i trapphuset. Det är enkelt för en medlem att lägga upp en ny händelse på anslagstavlan. Då alla nya inlägg rödmarkeras, är det tydligt för övriga medlemmar att något är på gång. Vill man lägga till en bild går det också bra. Föreningens styrelse kan självklart plocka bort opassande inlägg. På anslagstavlan kan bostadsrättsföreningens medlemmar och styrelsen lägga upp meddelanden eller information om kommande händelser. Anslagstavlan är bara synlig för registrerade användare, detta gör att ni fritt kan kommunicera om föreningens egna angelägenheter.

Kostnadsfritt

Pröva Svensk Brf i 30 dagar utan förbindelser! Efter 30 dagar kostar det 199kr i månaden.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev! Där berättar vi om hur vi kan förenkla för dig som bor i bostadsrätt och för dig som sitter i styrelsen.

Prenumerera