Brf Finnboda Hamnplan i Nacka

Här hittar du uppdaterad information som rör vår bostadsrättsförening.

Kort om bostadsrättsföreningen
Bostadsrättsföreningen Finnboda Hamnplan består av 86 lägenheter och ligger i Finnboda Hamn, mitt emot Djurgården. Här vid Stockholms hamninlopp blickar du ut över skärgården, Djurgården och Gamla Stan. Husen kommer att ligger nedanför Finnberget och har en härlig utsikt över Saltsjön.

Allmänt om gemensamma webportalen
Här på vår gemensamma webportal kan man bland annat lägga upp sitt konto och skriva några presentation om sig själv för sina grannar. Portalen är även en kommunikationsplattform där vi kan skicka meddelanden till varandra i föreningen och till styrelsen. Det kommer även att vara ett instrument för styrelsen att skicka allmän information till alla medlemmar via anslagstavlan.

Allmänna dokument från årsmöten, stadgar m.m. kommer även vara tillgänglig i portalen.

Föreningen förfogar även över en styrelserum/övernattningsrum. Detta rum kan boka av medlemmar och användas som gästrum via bokningssystemet i portalen. Regler och hyresavtal för bokning finns att ladda hem under "Dokument" fliken.

Gästrummet används även för styrelsemöten och bokcirkel. Dessa dagar är schemalagda och kommer att kunna ses i kalendern.

Vattnet stängs av

2021-06-23

På måndag 28 juni mellan kl 05:00-07:00 kommer vattnet vara avstängt i er förening/hus. Detta har med arbetet Markax utför på uppdrag av Skanska. De återställer va från brf Finnboda Trädgårdar. Vi har försökt hantera vattenavstängningen så att det ska störa er så lite som möjligt.

 

De drabbade fastigheterna är:

·      Fogia

·      Gymmet

·      Verkstadskontoret

·      Hamnplan

·      Hamnkontoret

·      Pirar

·      Terrass

·      Udde

·      Teknikhus 2

Adress

Adress: Finnboda varvsväg 14A 14B

Postort: 131 72 Nacka

Information

Organisationsnummer: 769618-7298
Byggår:
Registreringsår: 2008
Lägenheter: 86

Dokument

I närheten

  • ICA Nära Finnboda: 30m
  • PostNord Brevlåda, vid ICA Nära Finnboda: 100m
  • Restaurang Docklands,: 100m
  • DB Schenker paketombud, ICA När Finnboda: 100m
  • Kafé Finnboda Slip, Finnboda: 150m

Läs mer om våra andra tjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer