Brf Finnboda Hamnplan i Nacka

Kort om bostadsrättsföreningen
Bostadsrättsföreningen Finnboda Hamnplan består av 86 lägenheter och ligger i Finnboda Hamn, mitt emot Djurgården. Här vid Stockholms hamninlopp blickar du ut över skärgården, Djurgården och Gamla Stan. Husen kommer att ligger nedanför Finnberget och har en härlig utsikt över Saltsjön.

Allmänt om gemensamma webportalen
Här på vår gemensamma webportal kan man bland annat lägga upp sitt konto och skriva några presentation om sig själv för sina grannar. Portalen är även en kommunikationsplattform där vi kan skicka meddelanden till varandra i föreningen och till styrelsen. Det kommer även att vara ett instrument för styrelsen att skicka allmän information till alla medlemmar via anslagstavlan.

Allmänna dokument från årsmöten, stadgar m.m. kommer även vara tillgänglig i portalen.

Föreningen förfogar även över en styrelserum/övernattningsrum. Detta rum kan boka av medlemmar och användas som gästrum via bokningssystemet i portalen. Regler och hyresavtal för bokning finns att ladda hem under "Dokument" fliken.

Gästrummet används även för styrelsemöten och bokcirkel. Dessa dagar är schemalagda och kommer att kunna ses i kalendern.

Anslagstavla

Missljud

2020-02-06

Styrelsen har arbetat med frågan i flera år men HSB har ännu inte lyckats lokalisera källan till missljudet


Julgransinsamling 11-12 januari

2020-01-05

Välkommen till Nacka Kommuns julgransinsamling lördag 11/1 och söndag 12/1 klockan 11–17. Containrar finns uppställd vid Finnboda Varsväg 12, utanför ICA Nära Finnboda.


Elen avstängd i Garaget 5 sept 8-10

2019-08-29

Den 5 september kommer Nacka Energi att installera nya elmätare i garaget och därför kommer strömmen att vara avstängd mellan 08.00 och 10.00. Portarna kommer att vara öppna för in- o utpassering under den aktuella tiden


Nytt från styrelsen

2019-06-04

<Åtgärder för att komma åt problemet med markfukt på fasaderna kommer enligt uppgift från HSB att genomföras i september dvs efter "terasssäsongen"


Missfärgade glas

2019-06-04

Putsning av de missfärgade glasen på balkongerna kommer enligt uppgift från 08 Construct att genomföras vecka 27 o 28. De kommer att meddela lägenhetsinnehavarna när det är på gång


Nytt från styrelsen

2019-06-04

Det har inträffat flera fall av att låsen till ytterdörrarna har börjat kärva/ låst sig. Tänk därför på att smörja era lås någon gång per år för att undvika problem


Nytt från styrelsen

2019-06-04

1. Besiktningsprotokollet från 5-årsbesiktningen Vi har inte ännu ett protokoll som HSB godkänt o därför kan vi inte skicka ut något. Styrelsne o Ångpanneföreningen vill diakutera ansvar o åtgärder med HSB utifrån protokollet men det avfärdas av HSB som onödigt. De vill själva bestämma vad som ska åtgärdas o inte. Klart är i alla fall att åtgärder som värderas till mindre än 0,5 basbelopp kommer lägenhetsinnehavarna alt föreningen att få stå för.


Nytt från styrelsen

2019-05-11

Sedan föreningsstämman består styrelsen av följande personer och funktioner Ann-Marie Hermansson (ordförande) Peter Westerståhl (Vice ordförande) Marcus Calmius (Sekreterare) Anita Gustavsson (Utbildning o studieverksamhet) Anders Ellström (IT-frågor) Ellinor Granath (Fastighetsfrågor) Erik Edward (Suppleant,Kommunikation) Nabiha Shahzad (Suppleant) Niclas Widebeck (HSBs representant)

Adress

BRF Finnboda Hamnplan i Nacka
Finnboda Varvsväg 14B
13172 Nacka


Information

  • Organisationsnummer: 769618-7298
  • Registreringsår: 2008
  • Antal lägenheter: 86

Dokument

I närheten

ICA Nära Finnboda
30m
PostNord Brevlåda, vid ICA Nära Finnboda
100m
DB Schenker paketombud, ICA När Finnboda
100m
Restaurang Docklands,
100m
Kafé Finnboda Slip, Finnboda
150m