Brf Finnboda Hamnplan i Nacka

Kort om bostadsrättsföreningen
Bostadsrättsföreningen Finnboda Hamnplan består av 86 lägenheter och ligger i Finnboda Hamn, mitt emot Djurgården. Här vid Stockholms hamninlopp blickar du ut över skärgården, Djurgården och Gamla Stan. Husen kommer att ligger nedanför Finnberget och har en härlig utsikt över Saltsjön.

Allmänt om gemensamma webportalen
Här på vår gemensamma webportal kan man bland annat lägga upp sitt konto och skriva några presentation om sig själv för sina grannar. Portalen är även en kommunikationsplattform där vi kan skicka meddelanden till varandra i föreningen och till styrelsen. Det kommer även att vara ett instrument för styrelsen att skicka allmän information till alla medlemmar via anslagstavlan.

Allmänna dokument från årsmöten, stadgar m.m. kommer även vara tillgänglig i portalen.

Föreningen förfogar även över en styrelserum/övernattningsrum. Detta rum kan boka av medlemmar och användas som gästrum via bokningssystemet i portalen. Regler och hyresavtal för bokning finns att ladda hem under "Dokument" fliken.

Gästrummet används även för styrelsemöten och bokcirkel. Dessa dagar är schemalagda och kommer att kunna ses i kalendern.

Nu införs elektroniska p-tillstånd i Hamngaraget

2022-05-11

Elektroniska p-tillstånd i Hamngaraget

Styrelsen för gemensamhetsanläggningen i Hamngaraget har i samråd med Corepark beslutat att från och med den 1 Juli 2022 införa elektroniska p-tillstånd i Hamngaraget.

Det innebär att de medlemmar som har p-plats i garaget behöver meddela tillståndshavarens namn och bilens registreringsnummer till Corepark innan den 30 Maj så att Corepark kan föra in uppgifterna i sina register.

Corepark når du på adressen info@corepark.se eller på telefon 08-6500215.

Om du vill låta en annan bil än den du registrerat använda din p-plats tillfälligt så ska du maila corepark och meddela vilket registreringsnummer som står där istället. Under en provperiod kan du också lägga en lapp i den tillkommande bilens vindruta med uppgift om den ordinarie tillståndshavarens regsteringsnummer t ex ”Ersätter AAA 000”

Adress

BRF Finnboda Hamnplan i Nacka
 • Finnboda Varvsväg 14B
 • 13172 Nacka

  Adress: Finnboda varvsväg 14A 14B

  Postort: 131 72 Nacka

 • Information

  Organisationsnummer: 769618-7298
  Byggår:
  Registreringsår: 2008
  Lägenheter: 86

  Dokument

  I närheten

  • ICA Nära Finnboda: 30m
  • PostNord Brevlåda, vid ICA Nära Finnboda: 100m
  • Restaurang Docklands,: 100m
  • DB Schenker paketombud, ICA När Finnboda: 100m
  • Kafé Finnboda Slip, Finnboda: 150m

  Tilläggstjänster

  Ekonomisk förvaltning

  För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

  Läs mer

  Fastighetsutveckling

  Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

  Läs mer