Brf Loket 30

Välkommen till oss i BRF Loket 30!
Här hittar du den (förhoppningsvis) mesta information som du som medlem kan behöva. Du kan boka tvättstugan och innergården. Du hittar blanketter för ansökan av att hyra ut din lägenhet i andra hand och ansökan och regler om renovering.

Är du nyinflyttad i vår förening önskar vi dig extra mycket välkommen.
Som nyinflyttad kan man ju ha en hel del funderingar kring allt möjligt, så vi rekommenderar dig/er att läsa igenom "Praktiskt A till Ö" som du hittar under Dokument. Om du är intresserad av att engagera dig i föreningen på något sätt- hör av dig! Vi behöver alltid förstärkning av engagerade medlemmar.

Den här hemsidan kommer vara kontaktytan mellan styrelsen och föreningens medlemmar så vi hoppas att du tar dig tid att kolla in här då och då.

Har du några övriga frågor, kontakta oss i styrelsen.

För mäklare: Mäklarinformation hittar du i menyn, samt under Dokument.

Avstängning vatten och avlopp - nattarbete mån 20/11 och tis 21/11- vänligen ta detta på allvar

2023-11-17

hej alla medlemmar, 

projektet fortgår och för att vi ska följa plan kommer nedan info. Förra gången avstängning med förbud om att använda avlopp skedde så var det hushåll som ej följde denna instruktion. Vänligen gör det denna gång. Detta då annars kan det innebära stora saneringskostnader! Tänk på att avloppet rinner rakt ner och ut på de som utför arbetet! Detta sker per stamm och vi har ej gjort djupare analys angående vilka hushåll som ej följde reglerna sist. Men det måste vid större olyckor och saneringskostnader eventuellt öppnas som alternativ om större olyckor med spolningar ut på golvet sker. Så ta tillfället i akt att denna gång ta denna avisering på allvar. Stort tack för er förståelse och ett samarbete. Vi gör detta för allas skull tillsammans! 
varm hälsning styrelsen 
 

Information
Återkoppling av avloppssystem
Nu är rörinfodringen klar i källaren och det tillfälliga avloppet ska kopplas ned. Detta innebär att Sortera behöver stänga av avlopp och vatten under följande tider:
- Måndag 20/11, mellan kl.24:00(midnatt) – 06:00 (tisdag morgon).
- Tisdag 21/11, mellan kl.24:00(midnatt) – 06:00 (onsdag morgon).
Ni får EJ använda toalett, handfat, dusch/bad, diskho, disk/tvättmaskin, under avstängningen.
OM DETTA EJ EFTERLEVS KAN VATTENSKADOR OCH MATERIALSKADOR SKE I KÄLLAREN, MED EFTERFÖLJANDE KOSTNADER.
Vidare kommer en del ljud att förekomma, då Sorteras personal kommer att arbeta i källaren samt att det kommer att transporteras bort utrustning och maskiner.
Även tillgång till källare och tvättstugan kommer att vara ytterst begränsad under dessa aviserade tider.
För frågor, vänligen ring till Niclas Löwenborg, som är ansvarig på plats för löpande information om detta.
Platsansvarig: Niclas Löwenborg, 073-445 18 92, niclas.lowenborg@sortera.se Projektledare: Johan Mikkelsen, 070-722 99 13, johan.mikkelsen@sortera.se
Var inte rädda att kontakta oss med frågor.
Med vänliga hälsningar Sortera Industry AB
 

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer