Brf Loket 30

Välkommen till oss i BRF Loket 30!
Här hittar du den (förhoppningsvis) mesta information som du som medlem kan behöva. Du kan boka tvättstugan och innergården. Du hittar blanketter för ansökan av att hyra ut din lägenhet i andra hand och ansökan och regler om renovering.

Är du nyinflyttad i vår förening önskar vi dig extra mycket välkommen.
Som nyinflyttad kan man ju ha en hel del funderingar kring allt möjligt, så vi rekommenderar dig/er att läsa igenom "Praktiskt A till Ö" som du hittar under Dokument. Om du är intresserad av att engagera dig i föreningen på något sätt- hör av dig! Vi behöver alltid förstärkning av engagerade medlemmar.

Den här hemsidan kommer vara kontaktytan mellan styrelsen och föreningens medlemmar så vi hoppas att du tar dig tid att kolla in här då och då.

Har du några övriga frågor, kontakta oss i styrelsen.

För mäklare: Mäklarinformation hittar du i menyn, samt under Dokument.

Inga inlägg har publicerats ännu

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer