Brf Tegelparken

Här hittar du uppdaterad information som rör vår bostadsrättsförening.

Tegelparken uppfördes år 2008 av bostadsbyggaren Besqab och består av 40 radhus som vardera rymmer 116,5 kvadratmeter boyta fördelat på två plan. Husen är utformade med antingen 4 eller 5 rum och kök plus klädkammare och andra utrymmen.

I bostadshyran ingår kabel-tv:s grundutbud (Comhem), vatten och parkering. Det som tillkommer är el, bredband och telefoni. En informationspärm ska finnas till varje hus med samlad information om ditt nya hem, med bl.a. produktinformation och skötselråd.

Parkering sköts av Europark och varje hushåll får tre parkeringstillstånd. Ett 15-tal gästparkeringsplatser finns i området som är till medlemmars gäster. Ett parkeringstillstånd måste finnas i gästens bil väl synligt utifrån.

Som innehavare av en bostadsrätt är du medlem i föreningen. Föreningen styrs av reglerna i stadgarna och det högsta beslutande organet är föreningsstämman som avhålles senare delen varje vår. På stämman väljs en styrelse samt föreningens ekonomi behandlas. Stämman tar även upp frågor som skriftligen tillställts styrelsen i så god tid att ärendet kan tas med i kallelse till stämman. Kallelsen skickas till medlemmarna senast två veckor före stämman. På stämman har varje hus en röst.

Imorgon blir det åka av

2021-10-15

Vi möts vid granen kl 15.50 så börjar minimaran + juniormaran kl 16.00därefter går vi alla till fältet och spelar brännboll.

Efter matchen samlas vi vid granen och då ska det grillas, mat, alkoholfria drycker och snacks kommer stå framme.

Medta eget öl vin cider

Sen blir det disco och en rolig överraskning till barnen 

Nu har 20 hus anmält sig, otroligt roligt!! 

Hälsningar från Festkommittén

Adress

Adress: Helikoptergatan 29

Postort: 128 34 SKARPNÄCK

Information

Organisationsnummer: 769615-9644
Byggår: 2008
Registreringsår: 2007
Lägenheter: 40

Dokument

I närheten

  • Skarpnäcks Fira Skolas Fritidshem: 231m
  • Filosofiska i Skarpnäck: 231m
  • Daghem Flygresan: 241m
  • Föräldrakooperativet Kotten i Skarpnä...: 290m
  • S&p Hälsospecialisterna: 361m

Läs mer om våra andra tjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer