Brf Tegelparken

Tegelparken uppfördes år 2008 av bostadsbyggaren Besqab och består av 40 radhus som vardera rymmer 116,5 kvadratmeter boyta fördelat på två plan. Husen är utformade med antingen 4 eller 5 rum och kök plus klädkammare och andra utrymmen. I avgiften ingår sophämtning, bredband, vatten och parkering. Det som tillkommer är el och evt telefoni. En informationspärm ska finnas till varje hus med samlad information om ditt nya hem, med bl.a. produktinformation och skötselråd. Parkering sköts av Apcoa Parking och det krävs ett giltigt parkeringstillstånd. Ett 15-tal gästparkeringsplatser finns i området som är till medlemmars gäster. Ett parkeringstillstånd måste finnas i gästens bil väl synligt utifrån. Som innehavare av en bostadsrätt är du medlem i föreningen. Föreningen styrs av reglerna i stadgarna och det högsta beslutande organet är föreningsstämman som avhålles senare delen varje vår. På stämman väljs en styrelse samt föreningens ekonomi behandlas. Stämman tar även upp frågor som skriftligen tillställts styrelsen i så god tid att ärendet kan tas med i kallelse till stämman. Kallelsen skickas till medlemmarna senast två veckor före stämman. På stämman har varje hus en röst.

Ang containern

2024-04-18

Hej!

Då vi har mycket trädgårdsavfall som ska slängas ber vi er att vänta med att lägga något annat i containern till efter att städdagen är klar på lördag. 

VIKTIGT! Containern får INTE innehålla Farligt avfall, Hushållsavfall, Elektronik eller Tryckimpregnerat trä. Detta medför extra kostnader för föreningen.

Vi ses på lördag kl 10. Väl mött!

Styrelsen

Adress

BRF Tegelparken
 • Helikoptergatan 29
 • 12834 SKARPNÄCK

  Adress: Helikoptergatan 29

  Postort: 128 34 SKARPNÄCK

 • Information

  Organisationsnummer: 769615-9644
  Byggår: 2008
  Registreringsår: 2007
  Lägenheter: 40

  Dokument

  I närheten

  • Skarpnäcks Fira Skolas Fritidshem: 231m
  • Filosofiska i Skarpnäck: 231m
  • Daghem Flygresan: 241m
  • Föräldrakooperativet Kotten i Skarpnä...: 290m
  • S&p Hälsospecialisterna: 361m

  Tilläggstjänster

  Ekonomisk förvaltning

  För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

  Läs mer

  Fastighetsutveckling

  Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

  Läs mer