Brf Vitruvius

Föreningen bildades 2001 i samband med BO01-utställningen och JM har uppfört husen.
14 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och föreningen är ett +50 boende där villkoret för förvärv att en av köparna har fyllt 50 år.
Föreningen har en skyddad innergårdssida och byggnaden är smart placerad, lite läskyddad men med utsikt mot sundet, bron och Köpenhamn.
Föreningen har eget garage i källaren med plats för 16 bilar, kostnad 900:-/månad. Kösystem tillämpas. Ingen kö per dagens datum.
Föreningen har en stor möteslokal som kan hyras till självkostnadspris, tex för fester. I anslutning till denna lokal finns ett övernattningsrum med två sängar, som också kan hyras för egna gäster. Vidare finns pentry och dusch.
På gården finns även förrådsbyggnad och täckt cykelställ.

Inga inlägg har publicerats ännu

Adress

Adress: Sundspromenaden 15

Postort: 211 16 MALMÖ

Information

Organisationsnummer: 769604-7930
Byggår: 2001
Registreringsår: 1999
Lägenheter: 14

Dokument

I närheten

  • Wennöska Skolan: 272m
  • Handlar'n: 278m
  • Wagner Kiropraktik och Hälsa Malmö AB: 289m
  • Maxi ICA Stormarknad Västra Hamnen: 414m
  • Skeppets förskola: 452m

Tilläggstjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer