Brf Friden

SvenskBrf erbjuder alla bostadsrättsföreningar i Sverige en hemsida med intranät. För att aktivera sidan klickar ni på knappen nedan. Så snart aktiveringen är klar kan ni redigera sidan själva.

SvenskBrf skapades 2012 med målet att underlätta arbetet för såväl styrelsen som övriga boende i bostadsrättsföreningar. Idag kan vi bland annat erbjuda dokumenthantering - något som underlättar arbetet när en styrelse byts ut. Via hemsidan går det att skicka sms eller e-postutskick till alla medlemmar för att till exempel påminna om att hantverkare behöver komma in i lägenheten. Genom att använda vårt digitala verktyg istället för papperskopior kan föreningen göra en insats för miljön samtidigt som styrelsen slipper springa i trappor. Här kan du läsa mer om alla tjänster vi erbjuder när hemsidan aktiveras.

En snygg och användarvänlig hemsida är ansiktet utåt för en bostadsrättsförening. Med en stilren och användarvänlig design gör vi det enkelt för en bostadsrättsförening att presentera sig - detta kan påverka värdet av en bostad vid försäljning.

AKTIVERA SIDAN

Ekonomisk förvaltning

Utöver våra hemsidor kan vi idag erbjuda ekonomisk förvaltning till ett bra pris. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Allt under samma tak

Vår vision är att göra livet enklare för såväl boende som förtroendevalda styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar runt om i Sverige. Detta gör vi genom att samla flera viktiga funktioner och tjänster under ett och samma tak. Vi arbetar kontinuerligt för att bygga på med nya funktioner och kunna erbjuda en tjänst som känns aktuell och i linje med senaste teknologi.

Adress

Information

  • Organisationsnummer: 746000-2012
  • Byggår: 1936
  • Registreringsår: 1936
  • Antal lägenheter: 28

Dokument

I närheten

Sweden Kött & Chark KB
100m
M J A Livs AB
120m
Coop Nära
120m
LA PILATAISE
194m
Oasens förskola
237m