Brf Byabacken

Här hittar du uppdaterad information som rör vår bostadsrättsförening.

Kyrkbyn ligger på Hisingen, drygt 3 km väster om Göteborgs centrum, och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Området har varierad bebyggelse och ett starkt kulturhistoriskt arv med bland annat kända fornlämningar från bronsåldern.

De två punkthus som utgör Brf Byabacken består av 54 lägenheter med 1-4 rum och kök, de flesta tvåor och treor, i storlekarna 45-110 kvm. Under husen finns lägenhetsförråd och garage.

Husen uppföres vid Östra Bräckevägen/Inägogatan och ligger i nära anslutning till äldre villabebyggelse, välskötta odlingslotter och Byabackens park. Utöver de stora, öppna gräsytorna har parken ett markant berg som erbjuder grannskapets bästa utsikt samt skid- och pulkaåkning under vintertid.

Inga inlägg har publicerats ännu

Adress

Adress: Inägogatan 2

Postort: 418 74 Göteborg

Information

Organisationsnummer: 769615-7424
Byggår:
Registreringsår: 2006
Lägenheter: 54

Dokument

I närheten

  • Förskolan Äringsgatan 4 A: 129m
  • Distriktssköterska Kyrkbyns Vårdcentral: 231m
  • Kyrkbytorget: 268m
  • Coop Nära: 314m
  • Förskolan Eketrägatan 13 A: 331m

Läs mer om våra andra tjänster

Ekonomisk förvaltning

För oss är det viktigt att föreningar som anlitar oss känner sig trygga med sin ekonomi. Vi erbjuder en enkel och modern förvaltningstjänst som ger dig som kund god översikt över föreningens ekonomi.

Läs mer

Fastighetsutveckling

Vi samlar dina viktigaste tjänster under ett och samma tak och ser till att ditt projekt blir så lyckat som möjligt. Vi hjälper dig att ta fram en modern hemsida med snygg design och ett tydligt innehåll.

Läs mer