Kontakt

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig komma igång.

Om oss på Svensk bostadsrätts-
förening

SvenskBrf är ett företag vars mål är att underlätta för dig som är medlem i en bostadsrättsförening eller en bostadsförening. Vi har därför lanserat en rikstäckande tjänst där vi erbjuder dig och din förening en egen hemsida med intranät. Vi erbjuder även ekonomisk förvaltning.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig komma igång.

SvenskBrf tillhandahåller idag hemsidor med ett smart intranät till alla bostadsrättsföreningar i Sverige. Det enda bostadsrättsföreningens styrelse behöver göra är att fylla i föreningens uppgifter. Enklare än så kan det inte bli! Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra hemsidorna - självklart i dialog med våra användare.

Idag erbjuder vi till exempel bokning av tvättstuga och andra gemensamma utrymmen, möjlighet att lagra viktiga dokument, styrelseinloggning som gör det möjligt för styrelsen att dela dokument utan åtkomst för obehöriga. Vi erbjuder också en anslagstavla som gör det möjligt för styrelsen att direkt dela viktigt information till medlemmarna i föreningen.

Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning är ofta en kostsam men nödvändig tjänst för dig och din bostadsförening. Vi erbjuder ett prisvärt alternativ som underlättar arbetet för din styrelse på flera sätt.

Kontakta SvenskBrf

Sitter du i din bostadsrättsförenings styrelse och vill registrera din förening så att ni kan börja använda er hemsida redan idag? Vi har skapat en enkel guide som lotsar dig genom processen. Registrera din förening här. Sitter du inte i din bostadsrättsförenings styrelse kan du tipsa din förenings styrelse här. Kontakta oss: kontakt@svenskbrf.se

199kr/mån*

Med SvenskBrf får din förening tillgång till många smarta tjänster

* från 199kr/mån