Förenkla arbetet med din förening

HITTA DIN FÖRENING PRÖVA TJÄNSTEN GRATIS

Om oss på Svensk bostadsrätts-
förening

Svensk Brf är ett företag vars mål är att underlätta för dig som är medlem i en bostadsrättsförening eller en bostadsförening. Vi har därför lanserat en rikstäckande tjänst där vi erbjuder dig och din förening en egen hemsida med intranät.

Svensk Brf tillhandahåller idag hemsidor med ett smart intranät till alla bostadsrättsföreningar i Sverige. Det enda bostadsrättsföreningens styrelse behöver göra är att fylla i föreningens uppgifter. Enklare än så kan det inte bli! Vi på Svensk Brf arbetar kontinuerligt för att förbättra hemsidorna - självklart i dialog med våra användare.

Idag erbjuder vi till exempel bokning av tvättstuga och andra gemensamma utrymmen, möjlighet att lagra viktiga dokument, styrelseinloggning som gör det möjligt för styrelsen att dela dokument utan åtkomst för obehöriga. Vi erbjuder också en anslagstavla som gör det möjligt för styrelsen att direkt dela viktigt information till medlemmarna i föreningen.

Kostnadsfritt

Pröva SvenskBrf i 30 dagar utan förbindelser! Efter 30 dagar kostar det 199kr i månaden.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev! Där berättar vi om hur vi kan förenkla för dig som bor i bostadsrätt och för dig som sitter i styrelsen.

Prenumerera