Om oss på Svensk bostadsrättsförening

Svensk Brf är ett företag vars mål är att underlätta för dig som är medlem i en bostadsrättsförening eller en bostadsförening. Vi har därför lanserat en rikstäckande tjänst där vi erbjuder dig och din förening en egen hemsida och ett internt intranät.

Under sitt arbete som fastighetsmäklare hade Andreas Kärrfelt (VD), mycket kontakt med såväl boende som styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar i Stockholmsområdet. Styrelserna upplevde att det saknades ett bra sätt att kontakta medlemmar löpande och boende hade svårt att komma i kontakt med styrelsen. Snart började en idé ta form hos Andreas och han började prata med vänner i branschen. Alla var överens om att det behövdes användarvänliga hemsidor för bostadsrättsföreningar med funktionalitet som hela föreningen kan dra nytta av.

Svensk Brf tillhandahåller idag hemsidor med ett smart intranät till alla bostadsrättsföreningar i Sverige. Det enda bostadsrättsföreningens styrelse behöver göra är att fylla i föreningens uppgifter. Enklare än så kan det inte bli! Vi på Svensk Brf arbetar kontinuerligt för att förbättra hemsidorna - självklart i dialog med våra användare.

Idag erbjuder vi till exempel bokning av tvättstuga och andra gemensamma utrymmen, möjlighet att lagra viktiga dokument, styrelseinloggning som gör det möjligt för styrelsen att dela dokument utan åtkomst för obehöriga. Vi erbjuder också en anslagstavla som gör det möjligt för styrelsen att direkt dela viktigt information till medlemmarna i föreningen.